Goochelaar boeken in Zevenbergen

Goochelaar boeken in Zevenbergen?

Dan is De Valsspeler voor u de juiste keuze. Peter Woerde verbaast de gasten op uw evenement in Zevenbergen met een uniek goochel optreden. Peter verzorgt optredens als goochelaar door het hele land, ook in Zevenbergen.

Een bijzondere goochelaar boeken op uw feest in Zevenbergen?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Omdat Peter in 2010 en 2011 Nederlands kampioen goochelen werd bent u verzekerd van een geweldige goochelaar als u Peter boekt voor uw feest in Zevenbergen.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Zevenbergen, maar ook in bijvoorbeeld Hoeksmeer.