Goochelaar boeken in Wedde

Goochelaar boeken in Wedde?

Dan is De Valsspeler voor u de juiste keuze. Peter Woerde verbaast de gasten op uw evenement in Wedde met een uniek goochel optreden. Aangezien hij door het hele land optreedt als goochelaar, is hij ook in Wedde te boeken.

Vindt u goochelaars leuk, maar wilt u graag iets echt bijzonders op uw feest in Wedde?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Als Nederlands Kampioen goochelen van 2010 en 2011 bent u bij Peter verzekerd van entertainment van hoog niveau. Boek hem nu voor uw evenement in Wedde.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Wedde, maar ook in bijvoorbeeld De Linde.