Goochelaar boeken in Tubberge

Op uw feest in Tubberge wilt u een goochelaar?

Dan is Peter Woerde voor u de juiste man. Hij zorgt voor uniek goochel entertainment op uw evenement in Tubberge. Optredens worden door Peter in het hele land verzorgd, dus ook in Tubberge.

U wilt een goochelaar inhuren die iets extra's biedt op uw evenement in Tubberge?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Omdat Peter in 2010 en 2011 Nederlands kampioen goochelen werd bent u verzekerd van een geweldige goochelaar als u Peter boekt voor uw feest in Tubberge.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Tubberge, maar ook in bijvoorbeeld Geulle aan de Maas.