Goochelaar boeken Schermerhorn

Goochelaar boeken in Schermerhorn?

Dan is Peter Woerde voor u de juiste man. Hij zorgt voor uniek goochel entertainment op uw evenement in Schermerhorn. Peter verzorgt optredens als goochelaar door het hele land, ook in Schermerhorn.

Vindt u goochelaars leuk, maar wilt u graag iets echt bijzonders op uw feest in Schermerhorn?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Omdat Peter in 2010 en 2011 Nederlands kampioen goochelen werd bent u verzekerd van een geweldige goochelaar als u Peter boekt voor uw feest in Schermerhorn.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Schermerhorn, maar ook in bijvoorbeeld Woensdrecht.