Goochelaar boeken Rijkerswoerd

U wilt een goochelaar inhuren op uw feest in Rijkerswoerd?

De unieke goochelact van Peter Woerde is ongetwijfeld de juiste keuze voor uw feest in Rijkerswoerd. Aangezien hij door het hele land optreedt als goochelaar, is hij ook in Rijkerswoerd te boeken.

U wilt een goochelaar op uw evenement in Rijkerswoerd, maar hij moet wel iets bijzonders kunnen?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

In 2010 en 2011 werd Peter bekroond met de titel Nederlands Kampioen goochelen. U kunt dus verzekerd zijn van entertainment van grote klasse wanneer u Peter inhuurt voor uw feest in Rijkerswoerd.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Rijkerswoerd, maar ook in bijvoorbeeld Biesthoek.