Goochelaar Oosternieland

Goochelaar boeken in Oosternieland?

Dan is De Valsspeler voor u de juiste keuze. Peter Woerde verbaast de gasten op uw evenement in Oosternieland met een uniek goochel optreden. Peter verzorgt optredens als goochelaar door het hele land, ook in Oosternieland.

Een bijzondere goochelaar boeken op uw feest in Oosternieland?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Peter werd in 2010 en 2011 Nederlands Kampioen Goochelen. Wilt u gegarandeerd zijn van een unieke goochelaar voor uw feest in Oosternieland, dan boekt u Peter Woerde.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Oosternieland, maar ook in bijvoorbeeld Aalst.