Goochelaar boeken in Mariaheide

U bent op zoek naar een goochelaar in Mariaheide?

Met zijn unieke goochelact is Peter Woerde voor u de juiste keuze op uw evenement in Mariaheide. Hij geeft goochel optredens door heel het land, dus ook in Mariaheide.

U wilt een goochelaar inhuren die iets extra's biedt op uw evenement in Mariaheide?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

In 2010 en 2011 werd Peter Nederlands kampioen goochelen in de categorie 'Cartomagie' (goochelen met kaarten). U bent dus gegarandeerd van hoogwaardig entertainment als u Peter boekt voor uw evenement in Mariaheide.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Mariaheide, maar ook in bijvoorbeeld Hooge Aard.