Goochelaar boeken Koningsbeemd

U wilt een goochelaar inhuren op uw feest in Koningsbeemd?

Dan bent u bij Peter Woerde aan het juiste adres. Als De Valsspeler verzorgt hij uniek entertainment op uw feest, tijdens uw bedrijfsevenement of op festivals in Koningsbeemd. Hij geeft goochel optredens door heel het land, dus ook in Koningsbeemd.

U wilt een goochelaar op uw evenement in Koningsbeemd, maar hij moet wel iets bijzonders kunnen?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Als Nederlands Kampioen goochelen van 2010 en 2011 bent u bij Peter verzekerd van entertainment van hoog niveau. Boek hem nu voor uw evenement in Koningsbeemd.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Koningsbeemd, maar ook in bijvoorbeeld Esp.