Goochelaar Jipsingboertange

U wilt een goochelaar inhuren op uw feest in Jipsingboertange?

Dan is Peter Woerde voor u de juiste man. Hij zorgt voor uniek goochel entertainment op uw evenement in Jipsingboertange. Hij geeft goochel optredens door heel het land, dus ook in Jipsingboertange.

Vindt u goochelaars leuk, maar wilt u graag iets echt bijzonders op uw feest in Jipsingboertange?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Als Nederlands Kampioen goochelen van 2010 en 2011 bent u bij Peter verzekerd van entertainment van hoog niveau. Boek hem nu voor uw evenement in Jipsingboertange.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Jipsingboertange, maar ook in bijvoorbeeld Nieuwe Krim.