Goochelaar inhuren in Heerlerbaan

U wilt een goochelaar boeken in Heerlerbaan?

Dan is De Valsspeler voor u de juiste keuze. Peter Woerde verbaast de gasten op uw evenement in Heerlerbaan met een uniek goochel optreden. Peter verzorgt optredens als goochelaar door het hele land, ook in Heerlerbaan.

U wilt een goochelaar inhuren die iets extra's biedt op uw evenement in Heerlerbaan?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

In 2010 en 2011 werd Peter Nederlands kampioen goochelen in de categorie 'Cartomagie' (goochelen met kaarten). U bent dus gegarandeerd van hoogwaardig entertainment als u Peter boekt voor uw evenement in Heerlerbaan.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Heerlerbaan, maar ook in bijvoorbeeld Breedenbroek.