Goochelaar boeken Hanendorp

U wilt een goochelaar boeken in Hanendorp?

Dan is De Valsspeler voor u de juiste keuze. Peter Woerde verbaast de gasten op uw evenement in Hanendorp met een uniek goochel optreden. Optredens worden door Peter in het hele land verzorgd, dus ook in Hanendorp.

Een bijzondere goochelaar boeken op uw feest in Hanendorp?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Peter werd in 2010 en 2011 Nederlands Kampioen Goochelen. Wilt u gegarandeerd zijn van een unieke goochelaar voor uw feest in Hanendorp, dan boekt u Peter Woerde.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Hanendorp, maar ook in bijvoorbeeld Stegerveld.