Goochelaar Dedemsvaart

Op uw feest in Dedemsvaart wilt u een goochelaar?

Dan is De Valsspeler voor u de juiste keuze. Peter Woerde verbaast de gasten op uw evenement in Dedemsvaart met een uniek goochel optreden. Aangezien hij door het hele land optreedt als goochelaar, is hij ook in Dedemsvaart te boeken.

U wilt een goochelaar op uw evenement in Dedemsvaart, maar hij moet wel iets bijzonders kunnen?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Peter werd in 2010 en 2011 Nederlands Kampioen Goochelen. Wilt u gegarandeerd zijn van een unieke goochelaar voor uw feest in Dedemsvaart, dan boekt u Peter Woerde.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Dedemsvaart, maar ook in bijvoorbeeld Heezerenbosch.