Goochelaar Californië

U wilt een goochelaar boeken in Californië?

Met zijn unieke goochelact is Peter Woerde voor u de juiste keuze op uw evenement in Californië. Peter verzorgt optredens als goochelaar door het hele land, ook in Californië.

U wilt een goochelaar op uw evenement in Californië, maar hij moet wel iets bijzonders kunnen?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

Peter werd in 2010 en 2011 Nederlands Kampioen Goochelen. Wilt u gegarandeerd zijn van een unieke goochelaar voor uw feest in Californië, dan boekt u Peter Woerde.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Californië, maar ook in bijvoorbeeld Goilberdingen.