Goochelaar inhuren in Barlo

U wilt een goochelaar inhuren op uw feest in Barlo?

Met zijn unieke goochelact is Peter Woerde voor u de juiste keuze op uw evenement in Barlo. Peter verzorgt optredens als goochelaar door het hele land, ook in Barlo.

U wilt een goochelaar op uw evenement in Barlo, maar hij moet wel iets bijzonders kunnen?

Peter is ooit begonnen als goochelaar, maar heeft zich sindsdien volledig gespecialiseerd op het gebied van valsspelen. Zodoende kan hij iets brengen wat geen enkele andere goochelaar in Nederland kan. Peter vermaakt uw gasten niet alleen, hij geeft ze een ervaring.

Of hij nu rondloopt en uw gasten op charmante wijze van de valse dollars ontdoet met tal van gokspelletjes of ze blut speelt aan de blackjacktafel, Peter laat uw gasten beleven hoe het voelt om vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden.

goochelaar, goochelen, goochelaar boeken, goochelaar inhuren, googelaar

Nederlands kampioen goochelen 2010 en 2011

In 2010 en 2011 werd Peter Nederlands kampioen goochelen in de categorie 'Cartomagie' (goochelen met kaarten). U bent dus gegarandeerd van hoogwaardig entertainment als u Peter boekt voor uw evenement in Barlo.

Peter treedt op als goochelaar in heel Nederland, dus niet alleen in Barlo, maar ook in bijvoorbeeld Meterik.