Workshop Goochelen

Bent u op zoek naar een bijzondere workshop?

Zou u nu eindelijk wel eens een spelletje willen winnen? Heeft u altijd al willen weten hoe goochelaars hun trucs doen? Bent u nieuwsgierig hoe dat poker nu eigenlijk gaat?

Peter heeft een drietal workshops waarin hij dit alles haarfijn uitlegt. En als voormalig wiskundedocent is hij getraind om ingewikkelde zaken op een eenvoudige en leuke manier uit te leggen.

Workshop Valsspelen

Deze workshop begint met een demonstratie valsspelen. Niet door Peter, maar door een deelnemer van de workshop. U zult versteld staan van de controle die deze deelnemer over het spel lijkt te hebben. Hierna zal Peter u de fijne kneepjes van het valsspelen uitleggen. U krijgt uitleg over enkele zeer geavanceerde technieken, maar natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag. U leert enkele technieken welke u thuis direct tijdens het klaverjassen, pokeren of pesten kunt gebruiken. Tevens ontvangt u een gemerkt spel.

Workshop Goochelen

In de workshop goochelen leert u niet alleen enkele geweldige goocheltrucs, u leert vooral hoe u deze dient te presenteren. U bekijkt eerst een act waarmee Peter Nederlands kampioen goochelen werd en vervolgens gaat u zelf in een groepje een leuke presentatie voor een geleerde truc bedenken welke vervolgens aan de rest van de groep getoond moet worden. Peter geeft vervolgens tips hoe het geheel nog geloofwaardiger, leuker, grappiger of interessanter gemaakt kan worden. Peter sluit de workshop af met de presentatie die hij zelf voor de geleerde trucs bedacht en tijdens zijn optredens gebruikt.

Workshop Poker

Tijdens de workshop poker leert u de fijne kneepjes van het spel poker. De nadruk zal liggen op Texas Hold'em Poker, maar desgewenst kan de aandacht ook naar een andere variant gaan. Na de uitleg over de werking van het spel worden enkele proefrondjes gespeeld. Vervolgens wordt er een toernooitje gespeeld waarbij de winnaar een leuke prijs krijgt. Tussendoor toont Peter enkele van zijn bekroonde valsspeeltrucs en vertelt hij waar u op moet letten om valsspelers te ontdekken.