Festival acts

Bent u nog op zoek naar een leuke act voor een festival?

Geef Peter een tent en een stuk of 20 bezoekers per voorstelling en Peter is op zijn best. In een dergelijke intieme setting weet Peter als geen ander zijn publiek mee te nemen in de wereld van de valsspeler. Niet voor niets heeft hij met zijn festival acts het Nederlands kampioenschap goochelen twee keer op rij gewonnen.

Interactief

U zoekt een bijzondere festival act? Peter Woerde verzorgt als De Valsspeler interactief entertainment voor festivals.
In 'The Mysterious Mechanic' ontpopt een toeschouwer zich tot beste valsspeler aller tijden. Op onnavolgbare wijze weet hij elke keer weer de azen aan zichzelf te delen en het kaartspel op volgorde te krijgen. Na afloop van deze interactieve show zullen de toeschouwers zich verbaasd afvragen of er in hun vriendengroep misschien ook een valsspeler schuilt.

In 2010 werd Peter met deze act Nederlands kampioen goochelen en in juli 2012 zal hij meedoen met de wereldkampioenschappen goochelen.

Het leven van een valsspeler

In 'Het leven van een valsspeler' vertelt Peter het verhaal van een jongen. Een jongen die in aanraking komt met de duistere kant van het gokken en een keus moet maken hoe hij zijn leven wil leiden. Kiest hij voor het snelle geld of blijft hij op het goede pad?

In 2011 werd Peter met deze act voor de tweede maal op rij Nederlands kampioen goochelen.

Je straalde vakmanschap, professionaliteit en enthousiasme uit. Een valsspeeldemonstratie met een hoge entertainmentwaarde!

Juryrapport NK goochelen 2011