Beurs Goochelaar

Wilt u meer bezoekers op uw beurs stand?

Met Peter in uw stand bent u hiervan gegarandeerd. Hij zorgt er voor dat de beursbezoekers niet zomaar uw stand voorbij lopen maar daadwerkelijk blijven staan om te zien wat voor bijzonders er bij u gebeurt. In zijn presentaties kan Peter uw bedrijfsboodschap verwerken en de bezoekers informeren over de belangrijkste kenmerken van uw produkt.

Niet alleen leidt dit direct tot meer bezoekers op uw stand, op de beursvloer zullen de mensen het over de act in uw stand hebben wat tot nog meer toestroom zal leiden.

Peter zorgt er voor dat tijdens de beurs meer bezoekers naar uw stand komen, maar met zijn concept kan hij er ook voor zorgen dat u al voor de beurs begint meer bezoekers in uw stand kunt verwachten.

Beurs goochelaar Peter Woerde zorgt voor meer mensen in uw beurs stand
"Wij hebben Peter ingehuurd als beursgoochelaar tijdens de InfraTech 2013 beurs in Ahoy Rotterdam. Hij was in staat om mensen te stoppen bij onze stand, te verifiëren of ze bij ons gewenste profiel passen en zo ja, door te verwijzen naar de stand bemanning.

Het was ongelooflijk om te zien hoe snel hij in staat was om het unieke karakter van ons product te begrijpen. De diensten van Peter hebben het succes van de beurs voor ons verhoogd, zonder twijfel. Huur hem in en ontdek het zelf."

Bjorn Hollegien - Relatics