Peter Woerde - Bruiloft Goochelaar boeken in Nieuw- en Sint Joosland

U bent op zoek naar een goochelaar voor uw bruiloft in Nieuw- en Sint Joosland?

Peter Woerde, bruiloften, goochelaar, bruiloft goochelaar, huwelijk
Met zijn unieke goochelact is Peter Woerde voor u de juiste keuze op uw bruiloft in Nieuw- en Sint Joosland. Aangezien hij door het hele land optreedt als bruiloft goochelaar, is hij ook in Nieuw- en Sint Joosland te boeken voor uw bruiloft.

Een bijzondere goochelaar boeken op uw bruiloft in Nieuw- en Sint Joosland?

Peter zorgt met speciaal voor bruidsparen ontwikkelde trucs voor dat extra magische randje. Met zijn optreden bezorgt Peter u niet alleen een mooie belevenis aan deze speciale dag. Hij geeft u een tastbare herinnering aan uw bruiloft en aan alle gasten die daarbij aanwezig zijn.

Meer informatie nodig?

Neemt u dan contact op via het contactformulier hiernaast. Als u dit door uw ceremoniemeester laat doen, hoeft u zich direct geen zorgen meer te maken over het entertainment op uw bruiloft. Samen met de ceremoniemeester zorgt Peter ervoor dat dat gedeelte alvast goed geregeld is.

In 2010 en 2011 werd Peter Nederlands kampioen goochelen in de categorie 'Cartomagie' (goochelen met kaarten). U bent dus gegarandeerd van hoogwaardig entertainment als u Peter boekt voor uw huwelijksfeest in Nieuw- en Sint Joosland.

Peter treedt op op bruiloften in heel Nederland, dus niet alleen in Nieuw- en Sint Joosland maar bijvoorbeeld ook in Zuidveld.

Copyright © 2017 - Peter Woerde - Sitemap - Links - Contact